HOE ONLINE AANKOPEN

Voor aankoop dient u zich eerst te registreren. Bent u nog niet online geregistreerd maar wel ooit abonneehouder, probeer dan eerst de functie LINK met uw geboortedatum en het CUSnr, vermeld links onder op uw abonnement.

 

In het stadion zijn de vakken ABCD & IJK genummerd en de vakken EFGH & LMNOP ongenummerd. Bij reservatie dient u steeds een nominatieve stoel aan te klikken, ook in de ongenummerde vakken.

 

Maximaal 4 tickets per reservatie. Betaling kan met Bancontact en iDeal.

 

Na reservatie ontvangt u onmiddellijk een bevestigingsmail en één of meerdere documenten in PDF-formaat op A4. U vindt onderaan op de PDF(s) uw ticket. Druk dit document op ware grootte af (één A4-blad per ticket – niet recto verso). Het ticket hoeft niet in kleur geprint te worden maar de barcode moet duidelijk zijn.

 

Toegang tot het stadion: Plooi uw pagina in drie op briefformaat met de barcode bovenaan. Schuif de barcode op de dag van de wedstrijd in de scanners aan de poorten aangeduid voor “online tickets”. Indien u abonnementen wil afhalen of meer info wenst, gelieve u op wedstrijddagen te wenden tot de ticket corner aan de hoofdingang.

Les compétitions disponibles
Disponibilité de billet
 
Disponible
 
Limité
 
Épuisé

Login