HOE ONLINE AANKOPEN

Voor aankoop dient u zich eerst te registreren. Bent u nog niet online geregistreerd maar wel abonneehouder, probeer dan eerst de functie LINK met uw geboortedatum en het CUSnr, vermeld links onder op uw abonnement. Betaling kan met Bancontact en iDeal.


Uw abonnement verlengen voor de play offs: Als u correct bent ingelogd, vindt u uw abonnement(en) voor verlenging bij “mijn bestellingen (my orders)”. Na betaling ontvangt u een bevestiging per mail. Uw huidige abonnement kan dan door u worden gebruikt voor de 3 play off wedstrijden. Verlengen van abonnementen kan tot 15 april, nieuwe abonnees kunnen nadien aankopen. U vindt bijkomende uitleg op deze site bij INFO of mail naar tickets@beerschotwilrijk.be


Tickets bestellen: In het stadion zijn de vakken ABCD & IJK genummerd en de vakken EFGH & LMNOP ongenummerd. Bij reservatie dient u steeds een nominatieve stoel aan te klikken, ook in de ongenummerde vakken. Maximaal 4 tickets per reservatie. Na reservatie ontvangt u onmiddellijk een bevestigingsmail en één of meerdere documenten in PDF-formaat op A4. U vindt onderaan op de PDF(s) uw ticket. Druk dit document op ware grootte af (één A4-blad per ticket – niet recto verso). Het ticket hoeft niet in kleur geprint te worden maar de barcode moet duidelijk zijn.


Toegang tot het stadion: Plooi uw pagina in drie op briefformaat met de barcode bovenaan. Schuif de barcode op de dag van de wedstrijd in de scanners aan de poorten aangeduid voor “online tickets”. Indien u abonnementen wil afhalen of meer info wenst, gelieve u op wedstrijddagen te wenden tot de ticket corner aan de hoofdingang.

Available Matches
TICKETS AVAILABILITY:
 
AVAILABLE
 
LIMITED
 
SOLD OUT

Login