INFO \\

Hoe registreren?

Voor uw eerste aankoop, dient u zich te registreren en een geldig emailadres op te geven. Hou deze inloggevevens goed bij voor later gebruik.

Indien u abonneehouder bent en we beschikken reeds over uw emailadres, gebruik dan de functie “log in” en vraag eventueel een nieuw paswoord aan.

Indien u abonneehouder bent en we beschikken nog niet over uw emailadres, gelieve uw huidig account te gebruiken en aan te vullen.  Dit kan door de knop “LINK”aan te klikken waarmee u de online ticketing linkt aan de gegevens die we reeds van u bezitten. U benodigt hiervoor uw geboortedatum, het klantnummer (cus.nr) dat zich linksonder op uw abonnement bevindt en een emailadres dat nog niet in ons bestand zit.

Hoe reserveren?

Door op een wedstrijd en vervolgens op het stadionplan te klikken kan u reserveren in de beschikbare tribunes.

In het stadion zijn de vakken ABCD en IJK genummerd en de vakken LMNOP en EFGH ongenummerd. Let wel ook voor deze laatste vakken dient u bij on line reservatie een rij en stoel aan te klikken.  Uw toegangsbewijs zal echter de vermelding “ongenummerd” dragen.

Maximaal 4 tickets per reservatie worden toegelaten. Betaling kan met Bancontact en iDeal. Per ticket is er bijkomend een transactiekost voor verwerking van de betaling en de reservatie.

Kinderen jonger dan 6 jaar mogen gratis het stadion binnen met een ticket dat ter plekke in onze ticket corner wordt overhandigd aan de ouder in het bijzijn van het kind. Dit kan niet online.

Na uw reservatie ontvangt u op het door u opgegeven emailadres onmiddellijk een betalingsbevestiging en een mail met bijlagen in PDF-formaat op A4. Indien u deze niet meteen ontvangt, check dan eerst uw spam-folder.
U vindt onderaan op deze PDF uw ticket(s). Druk dit document op ware grootte af (één A4-blad per ticket – niet recto verso). Het ticket hoeft niet in kleur geprint te worden maar de barcode moet duidelijk zijn.

Toegang tot het stadion

Plooi uw pagina in drie op briefformaat met de barcode bovenaan. Schuif de barcode op de dag van de wedstrijd in één van de scanners aan de poorten aangeduid voor “online tickets” aan het stadion.

Per persoon kan de barcode van één ticket worden gescand. Iedereen in uw gezelschap dient dus over zijn eigen ticket te beschikken.

Bescherm bij regenweer de barcode tegen het vocht zodat deze goed leesbaar blijft.

Controle van bagage, kleding, identiteit en leeftijd bij het betreden van het stadion zijn mogelijk als bepaald in de voetbalwet. Een ieder die zich tegen deze controle of afgifte verzet of bij wie is vastgesteld dat hij of zij in het bezit is van een wapen of een gevaarlijk voorwerp, wordt door de stewards de toegang tot het stadion ontzegd.

BELANGRIJK! Bij herprinte, doorgemailde of gekopieerde tickets is het slechts de eerst aangeboden kopij die toegang verleent.

Herroepingsrecht

Volgens de EU-wetgeving heeft u het recht om binnen de 14 dagen alsnog af te zien van online-aankopen en van andere aankopen die u niet in een winkel gedaan heeft, dit geldt echter niet voor voetbal- en concerttickets.  Elke aankoop van online tickets op tickets.beerschotwilrijk.be is dus onherroepelijk.


Vragen?

Bij mogelijke problemen met het lezen van de barcode aan het stadion of indien u meer uitleg wenst, gelieve u te wenden tot de ticket corner aan de hoofdingang.

Indien u voorafgaand aan de wedstrijd vragen heeft, kan u terecht op tickets@beerschotwilrijk.be